Recipes

Asian Martini

Esta versión del Asian Martini nació originalmente de uno de los empleados de Barkonsult que quería crear un cóctel que incluyera Wihayo. Le dio un poco de dulzor, flor de la especia japonesa Mancino Sakura, amargos y voila. Había nacido el Asian Martini.

Ingredients

• 30 ml Soju⁠

• 20 ml Mancino Sakura Vermouth⁠

• 1 dash The Bitter Truth Peach Bitters

• 2 ml MONIN Cane Sugar Syrup

• Glassware: Rona Coupe á Liqueur 75 ml⁠

Step 1

Add the ingredients listed to a mixing glass.

Step 2

Add ice and stir.

Step 3

Strain into glass.

Ingredients

• 30 ml Soju⁠

• 20 ml Mancino Sakura Vermouth⁠

• 1 dash The Bitter Truth Peach Bitters

• 2 ml MONIN Cane Sugar Syrup

• Glassware: Rona Coupe á Liqueur 75 ml⁠

Step 1

Add the ingredients listed to a mixing glass.

Step 2

Add ice and stir.

Step 3

Strain into glass.